Meta RSS

Meta, Metaverzum -

A világ legnépszerűbb VR szemüvegének, a Meta Quest 2-nek az utódja, a Quest 3 headset október 10-én érkezik az amerikai boltokba, és rövidesen Magyarországon, az INFUZE.hu kínálatában is megjelenik.

Olvass tovább

Meta, Metaverzum, Quest 2, VR -

Az INFUZE.hu összegyűjtött neked néhány kiemelkedő és ingyenes VR élményt és játékot a Meta Quest 2-höz, amit azonnal és ingyen elérhetsz új headsetedben!

Olvass tovább

Meta, Metaverzum, Oculus, Quest 2 -

A Horizon Workrooms új lehetőségeket nyit a VR meetingek világában a Meta Quest 2 tulajdonosok számára. A szoftver a közös munkahelyi élmények egyfajta zászlóshajójaként szolgál a távoli vállalati munkaerő számára. Ebben a metaverzumban az alkalmazottak bár fizikailag távol vannak egymástól, ugyanabban a virtuális szobában dolgoznak.

Olvass tovább

Meta, Oculus, Quest 2, VR -

Hogyan alakítja át a VR és az AR az ingatlanpiac jövőjét? Izgalmas technológiák a tervezés és ingatlankereskedelem piacán.

Olvass tovább

Kiegészítők, Meta, Oculus, Quest 2, VR -

A legjobb VR kiegészítők a tökéletes élményhez Már elkezdted felfedezni a Oculus Quest 2 világát, de nem tudod, melyik kiegészítőket érdemes még beszerezni hozzá? Az alábbi blogposztban összefoglaltuk Neked azokat a termékeket, amelyekkel még jobban elmerülhetsz a virtuális valóságban.   FiiT VR továbbfejlesztett Halo fejpánt A Fiit VR T2 Halo fejpánt egyértelműen az egyik musthave kiegészítő az Oculus Quest 2 készülékhez. Bizonyára Te is érzékeled, hogy különösen hosszabb használat során kellemetlen nyomást tapasztalsz, ami a felhasználói élményt is jelentősen csökkenti. A kiváló minőségből készült, állítható fejpánt ergonomikus kialakításának köszönhetően azonban stabilan illeszkedik a fejformához, így csökkentve a fejnyomást. A kényelmes fejpánt...

Olvass tovább