Fedezd fel a legjobb ingyenes alkalmazásokat a Meta Quest 2-höz!

Meta, Metaverzum, Quest 2, VR -

Fedezd fel a legjobb ingyenes alkalmazásokat a Meta Quest 2-höz!

A Meta Quest 2 a világ legnépszerűbb VR headsete. Amennyiben nem szeretnénk sokat költeni alkalmazásokra vagy éppen most ismerkedünk a technológiával, akkor számos izgalmas ingyenes alkalmazás is elérhető hozzá. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány ingyenes Quest 2 alkalmazást, amelyekkel beléphettek a virtuális valóság lenyűgöző világába.

 

Mission ISS: Egyik személyes kedvenc ingyenes VR élményünk a Nemzetközi Űrállomás hivatalos VR applikációja, amelyben bárki űrhajósnak érezheti magát és bejárhatja a 3d-ben lemodellezett ISS-t. Ha megszoktad a súlytalanságokat, akár küldetéseket is végrehajthatsz, vagy épp valósághű űrsétára is indulhatsz. Hatalmas kaland!

 

 

Liminal: 80+ újszerű élmény, amit érdemes kipróbálni! Fedezd fel az érzelmi és kognitív állapotok széles skáláját a folyamatosan bővülő élménygyűjteménnyel. Pihenés és lazítás éteri tájakon, hipnotikus élményekben, vezetett meditációkban és légzési vizualizációkban.

 

 

 

StellarX: A StellarX egy kód nélküli platform, amely bárki számára lehetővé teszi interaktív környezetek létrehozását. Élvezd a valós idejű többfelhasználós együttműködést játékmódban a különböző eszközök között, beleértve a PC VR headsetet, az asztali számítógépeket és a Meta Quest készüléket!

 

 

 

FitXR: Ez az alkalmazás azonnali hozzáférést biztosít több száz szórakoztató edzéshez, amelyek bármilyen készségszintű mozgásra alkalmasak. Bár az ingyenes verzióban csak limitált számú edzést próbálhatunk ki, de így is rendelkezésre áll 5 interaktív stúdió – Box, Dance, Sculpt, Combat és HIIT – több száz igény szerinti órával és a kondatermi bérleteknél olcsóbb előfizetéssel 7 új edzéssel minden héten. Élvezd úgy az edzést, mintha játszanál! 

 

 

 

Rec Room: Ez egy multiplayer VR játék- és kreatív platform, ahol találkozhatsz más játékosokkal, kipróbálhatsz különböző játékmódokat, vagy akár saját játékokat és élményeket hozhatsz létre. Társalogj barátaiddal a világ minden tájáról, és fedezz fel több millió felhasználó által létrehozott szobát, vagy építs újat, és oszd meg a közöséggel!

 

 

 

Beat Saber Demo: A Beat Saber egy népszerű ritmusjáték, ahol a játékosnak a bejövő kockákat meghatározott irányokba kell átvágnia a dal ritmusára. A szórakozás mellett elkerülhetetlen, hogy a játékosok szinte táncra perdüljenek a kockák vágása és az akadályok elkerülése közben. Az ingyenes demo változatban ugyan csak korlátozott számú dal érhető el, de így is mindig nagyszerű élményt nyújt, ráadásul edzésnek sem utolsó!

 

 

 

VRChat: Ez egy társalgó és közösségi VR alkalmazás, ahol a felhasználók testreszabott avatárokkal találkozhatnak másokkal, beszélgethetnek és szórakozhatnak különböző virtuális világokban. A VRChat játékosok, zenészek, alkotók, művészek, előadók hatalmas globális közösségének ad otthont. A felhasználók elkészíthetik saját alkotásaikat és megoszthatják őket a közösséggel.

 

 

 

TRIPP: Készen állsz a meditáció újszerű felfedezésére? Csak vedd fel a VR headsetet, töltsd le a TRIPP-t, és válaszd az Ingyenes bemutató lehetőséget a kezdéshez. A TRIPP teljesen magával ragadó meditációs élményei megkönnyítik a külső zavaró tényezők és az aggasztó gondolatok elengedését, miközben lenyűgöző tájakba és virtuális világokba kalauzol.

 

 

 

PokerStars VR: A kaszinóba tett utazás soha többé nem lesz ugyanaz. Benne vagy? A PokerStars VR egy olyan virtuális valóság kaszinót kínál, amelynek valóban nincsenek korlátai. Lépj be a jövőbe és hívd ki barátaidat a világ minden tájáról póker, blackjack, rulett, slot és craps játékokban! Tanulmányozd ellenfeleidet, csevegj valós időben, kezeld zsetonjaidat és kártyáidat, akárcsak a való világban.

 

 

 

 

Bait!: Egy horgászjáték, ahol gyönyörű környezetben gyűjtheted össze a legkülönbözőbb halakat. Fogd meg a horgászbotot, és irány a világ első számú VR-horgászjátéka, amit már több mint 10 millió játékos töltött le világszerte!

 

 

 

  

Ez csak néhány a legjobb ingyenes alkalmazások közül, a Meta Quest Store-ban további remek lehetőségek közül válogathatsz ízlésednek megfelelően. Jó szórakozást!


Szólj hozzá