INFUZE BLOG RSS

Pimax, VR -

A Pimax bemutatta a Crystal Light és a Crystal Super headseteket. A high-end kategóriás Crystal Super a világon elsőként tartalmaz cserélhető optikát, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a QLED és a mikro-OLED panelek közötti gyors váltást. A Crystal Light pedig a korábbi modell áramvonalasított változata lesz, amely kizárólag PCVR-re használható, de sokkal kedvezőbb áron lesz elérhető.

Olvass tovább

Pimax, VR -

A CES 2024 innovációs díját elnyerő Pimax Crystal, a VR technológia új mérföldkövének számít, amely megtestesíti a kompromisszumok nélküli minőséget és teljesítményt. Az aszferikus üveg lencsék és a szemenként 2880 x 2880 felbontású képernyő lenyűgöző élességet biztosít, amely eddig soha nem látott vizuális élményt nyújt minden felhasználónak.

Olvass tovább

A virtuális valóság (VR) fejlődése az elmúlt évtizedekben lenyűgöző ütemben haladt előre, egy teljesen új dimenziót hozva magával az élmények és technológiai fejlődés terén. Utazzunk kicsit vissza az időben, és ismerjük meg a VR történetét az első lépésektől egészen a mai napig!

Olvass tovább

Ebben a blogbejegyzésben röviden bemutatjuk a VR, az AR és az MR közötti fő különbségeket, valamint az alkalmazási területeiket a mindennapi életben.

Olvass tovább

Meta, Metaverzum -

A világ legnépszerűbb VR szemüvegének, a Meta Quest 2-nek az utódja, a Quest 3 headset október 10-én érkezik az amerikai boltokba, és rövidesen Magyarországon, az INFUZE.hu kínálatában is megjelenik.

Olvass tovább