Kiegészítők RSS

Kiegészítők, Metaverzum -

Divat a metaverzumban! A luxusdivatházak, mint a Gucci, a Burberry, és a Balenciaga már milliókat vonzanak a metaverzumba divatos digitális skinekkel, kiegészítőkkel és avatarokkal.

Olvass tovább

Kiegészítők, Quest 2, VR, VR Fitnesz -

VR fitnesz útmutató Oculus Quest 2 tulajdonosoknak!  Milyen kiegészítőkkel lesz még jobb az edzés? Mennyi kalóriát égetnek a játékok?

Olvass tovább

Kiegészítők, Meta, Oculus, Quest 2, VR -

A legjobb VR kiegészítők a tökéletes élményhez Már elkezdted felfedezni a Oculus Quest 2 világát, de nem tudod, melyik kiegészítőket érdemes még beszerezni hozzá? Az alábbi blogposztban összefoglaltuk Neked azokat a termékeket, amelyekkel még jobban elmerülhetsz a virtuális valóságban.   FiiT VR továbbfejlesztett Halo fejpánt A Fiit VR T2 Halo fejpánt egyértelműen az egyik musthave kiegészítő az Oculus Quest 2 készülékhez. Bizonyára Te is érzékeled, hogy különösen hosszabb használat során kellemetlen nyomást tapasztalsz, ami a felhasználói élményt is jelentősen csökkenti. A kiváló minőségből készült, állítható fejpánt ergonomikus kialakításának köszönhetően azonban stabilan illeszkedik a fejformához, így csökkentve a fejnyomást. A kényelmes fejpánt...

Olvass tovább