VR RSS

Pimax, VR -

A Pimax bemutatta a Crystal Light és a Crystal Super headseteket. A high-end kategóriás Crystal Super a világon elsőként tartalmaz cserélhető optikát, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a QLED és a mikro-OLED panelek közötti gyors váltást. A Crystal Light pedig a korábbi modell áramvonalasított változata lesz, amely kizárólag PCVR-re használható, de sokkal kedvezőbb áron lesz elérhető.

Olvass tovább

Pimax, VR -

A CES 2024 innovációs díját elnyerő Pimax Crystal, a VR technológia új mérföldkövének számít, amely megtestesíti a kompromisszumok nélküli minőséget és teljesítményt. Az aszferikus üveg lencsék és a szemenként 2880 x 2880 felbontású képernyő lenyűgöző élességet biztosít, amely eddig soha nem látott vizuális élményt nyújt minden felhasználónak.

Olvass tovább

Meta, Metaverzum, Quest 2, VR -

Az INFUZE.hu összegyűjtött neked néhány kiemelkedő és ingyenes VR élményt és játékot a Meta Quest 2-höz, amit azonnal és ingyen elérhetsz új headsetedben!

Olvass tovább

PICO, VR -

Az új PICO 4 már elérhető az INFUZE.hu kínálatában.

- STAND ALONE (nem szükséges hozzá PC, vagy kábelek)

- 4K+ felbontás

- Új felépítésű, remekül kiegyensúlyozott VR headset

- Új felépítésű kontrollerek

- Spatial Audio

- Egyre bővülő alkalmazásbolt 

Olvass tovább

Meta, Oculus, Quest 2, VR -

Hogyan alakítja át a VR és az AR az ingatlanpiac jövőjét? Izgalmas technológiák a tervezés és ingatlankereskedelem piacán.

Olvass tovább