VR RSS

Meta, Metaverzum, Quest 2, VR -

Az INFUZE.hu összegyűjtött neked néhány kiemelkedő és ingyenes VR élményt és játékot a Meta Quest 2-höz, amit azonnal és ingyen elérhetsz új headsetedben!

Olvass tovább

PICO, VR -

Az új PICO 4 már elérhető az INFUZE.hu kínálatában.

- STAND ALONE (nem szükséges hozzá PC, vagy kábelek)

- 4K+ felbontás

- Új felépítésű, remekül kiegyensúlyozott VR headset

- Új felépítésű kontrollerek

- Spatial Audio

- Egyre bővülő alkalmazásbolt 

Olvass tovább

Meta, Oculus, Quest 2, VR -

Hogyan alakítja át a VR és az AR az ingatlanpiac jövőjét? Izgalmas technológiák a tervezés és ingatlankereskedelem piacán.

Olvass tovább

Kiegészítők, Quest 2, VR, VR Fitnesz -

VR fitnesz útmutató Oculus Quest 2 tulajdonosoknak!  Milyen kiegészítőkkel lesz még jobb az edzés? Mennyi kalóriát égetnek a játékok?

Olvass tovább

Kiegészítők, Meta, Oculus, Quest 2, VR -

A legjobb VR kiegészítők a tökéletes élményhez Már elkezdted felfedezni a Oculus Quest 2 világát, de nem tudod, melyik kiegészítőket érdemes még beszerezni hozzá? Az alábbi blogposztban összefoglaltuk Neked azokat a termékeket, amelyekkel még jobban elmerülhetsz a virtuális valóságban.   FiiT VR továbbfejlesztett Halo fejpánt A Fiit VR T2 Halo fejpánt egyértelműen az egyik musthave kiegészítő az Oculus Quest 2 készülékhez. Bizonyára Te is érzékeled, hogy különösen hosszabb használat során kellemetlen nyomást tapasztalsz, ami a felhasználói élményt is jelentősen csökkenti. A kiváló minőségből készült, állítható fejpánt ergonomikus kialakításának köszönhetően azonban stabilan illeszkedik a fejformához, így csökkentve a fejnyomást. A kényelmes fejpánt...

Olvass tovább