A legjobb VR kiegészítők a tökéletes élményhez

Kiegészítők, Meta, Oculus, Quest 2, VR -

A legjobb VR kiegészítők a tökéletes élményhez

A legjobb VR kiegészítők a tökéletes élményhez

Már elkezdted felfedezni a Oculus Quest 2 világát, de nem tudod, melyik kiegészítőket érdemes még beszerezni hozzá? Az alábbi blogposztban összefoglaltuk Neked azokat a termékeket, amelyekkel még jobban elmerülhetsz a virtuális valóságban.

 

FiiT VR továbbfejlesztett Halo fejpánt

A Fiit VR T2 Halo fejpánt egyértelműen az egyik musthave kiegészítő az Oculus Quest 2 készülékhez. Bizonyára Te is érzékeled, hogy különösen hosszabb használat során kellemetlen nyomást tapasztalsz, ami a felhasználói élményt is jelentősen csökkenti. A kiváló minőségből készült, állítható fejpánt ergonomikus kialakításának köszönhetően azonban stabilan illeszkedik a fejformához, így csökkentve a fejnyomást. A kényelmes fejpánt pár perc alatt felszerelhető (és eltávolítható), bár garantáljuk, hogy ha egyszer kipróbálod, nem akarod majd levenni.

  

Védőtokok

Az Oculus Quest 2 egy hosszútávú befektetés, ami megérdemli a teljes körű védelmet. A védőtok készletünk a headset-et, a kontrollereket is megóvja az  esetleges sérülésektől, és használatuk mellett évekig is újként tekinthetsz a készülékedre.

  

VR Headset tartó állvány

A virtuális valóságban elveszve nem szabad megfeledkeznünk a valós környezetünkről sem! Asztalon, polcon, vagy akár a nappali bútor kiemelt részén is tárolhatod a készüléket, így otthonod is megkapja a high-tech életérzést. A mutatós berendezés ráadásul kiváló minőségű ABS műanyagból készült.

 

Arcpárnák

A Halo fejpánt mellett a 6 az 1-ben arcpárna-készületünk az abszolút komfortos használat másik kulcs terméke. A VR Cover felületére szabott bőr párnák kényelmesen illeszkednek az arcodra és puha anyaguknak hála nem hagynak nyomot. A bőrből készült arcpárna tisztitókendővel könnyen tisztítható.

  

Oculus Quest 2 hordozótáska

Bizony előfordulhat, hogy barátokkal, családtagokkal együtt fedezitek fel a virtuális világot, és hacsak nem a tied a legnagyobb lakás, akkor fontos a megfelelő szállítási módszer. Felejtsd el a szatyrokat és hátizsákokat, ez a hordozótáska kifejezetten az Oculus Quest 2 VR fejhallgatóhoz lett kialakítva, így garantáltan megóvja a készüléket a rázósabb utak során is.


1 hozzászólás

  • Tribol Bertalan

    A hirlevélre szeretnék fel iratkozni ez lene az?

Szólj hozzá