Már Magyarországon is elérhető a VR technológia legújabb csúcsterméke, a Pimax Crystal

Pimax, VR -

Már Magyarországon is elérhető a VR technológia legújabb csúcsterméke, a Pimax Crystal

Az INFUZE.hu lett a Pimax hivatalos magyarországi forgalmazója

 

Budapest, 2024. február 27. – Az INFUZE.hu, Magyarország első kizárólag VR-ral foglalkozó webáruháza, örömmel jelenti be, hogy elnyerte a high-end kategóriás VR márka, a Pimax forgalmazását. A márka legújabb csúcskategóriás terméke, a Crystal VR headset már elérhető a magyar piacon.

 

A CES 2024 innovációs díját elnyerő Pimax Crystal, a VR technológia új mérföldkövének számít, amely megtestesíti a kompromisszumok nélküli minőséget és teljesítményt. Az aszferikus üveg lencsék és a szemenként 2880 x 2880 felbontású képernyő lenyűgöző élességet biztosít, amely eddig soha nem látott vizuális élményt nyújt minden felhasználónak.

 

A Crystal headset lehetőséget kínál mind a PCVR, mind a standalone módokban történő használatra, azonban elsősorban azok számára készült, akik repülőgép- és autószimulátorokhoz keresik a megfelelő eszközt, vagy kimagasló képminőségre vágynak PCVR játékaik során.

 

A 35 PPD jelenleg a legmagasabb pixelsűrűséget jelenti a fogyasztói VR headsetek között, amely valóban lenyűgöző élességet és részletességet kínál a jelenlegi piacon elérhető készülékekhez képest.

 

A Qled + Mini-LED háttérvilágításnak és a 2. Gen CLPL panelnek köszönhetően szélesebb a színskála, míg a lokális megvilágítás növeli a kontrasztot, ami világosabb fehér színt és mélyebb feketét eredményez, így valóban páratlan képminőséget biztosít. A Pimax Crystal ráadásul prémium üveglencsékkel készült, ami tovább növeli a tisztaságot.

 

A kiváló minőségű Tobii szemkövetés lehetővé teszi, hogy a tekintetünk is részévé váljon a VR élménynek, és a kiegyensúlyozott súly kombinációja páratlan kényelmet nyújt minden felhasználónak. A headset használatához nincs szükség további hardverre, hiszen a 4 külső mélységérzékelő kamera gondoskodik a követésről.

 

"A Pimax Crystal egy olyan fejlett technológia, amely képminőségben és tisztaságban valamennyi jelenleg elérhető VR élményt felülmúlja. Az INFUZE.hu büszke arra, hogy a Pimax hivatalos forgalmazójaként Magyarországon bemutathatjuk ezt a forradalmian új terméket" – nyilatkozta Körömi János, a vállalat ügyvezetője.

 

A Pimax és az INFUZE.hu együttműködése révén a magyar felhasználók még inkább elmélyülhetnek a virtuális valóság élményében, és még szélesebb körben megismerhetik a VR technológia nyújtotta lehetőségeket.

 

A termék már rendelhető az INFUZE.hu webáruházban.

 

 

Az INFUZE.hu-ról

 

Az INFUZE.hu Magyarország első, kizárólag VR-rel foglalkozó webshopja és blogfelülete, amely 2021 óta forgalmazza a legnépszerűbb headseteket és kiegészítőket.


Szólj hozzá