Szállítási feltételek

Termékeinket futárszolgálattal juttatjuk el vásárlóinknak, de lehetőség van személyes átvételt kérni, amelyről információt a megrendeléskor adunk. A megrendelések állapota folyamatosan követhető a feladáskor kapott követőkód segítségével.

A megvásárolt termékek szállítási határideje GLS futárszolgálat esetén - amennyiben raktáron van a termék - 1-4 munkanap. 

A szállítás határideje a Magyar Posta felhasználásával maximum 30 munkanap.

A személyes átvétel előre egyeztetett időpontban lehetséges, a 1132 Budapest, Kresz Géza u. 44-46. szám alatt található irodánkban.

A Szerződés tárgya

A szerződés tárgyának ismertetését az árucikk mezőben találja. Mindent megteszünk termékeink adatainak folyamatos naprakésszé tételéért, de az ott írt adatok helyességéért felelősséget nem vállalunk.

Házhoz szállítás díjai

A házhoz szállítás díja  1 490 Ft, azonban 30 000 forint rendelési érték felett a szállítás ingyenes.

A termékek házhoz szállítását a GLS futárszolgálat végzi. A megrendelésről kiállított számla tartalmazza a postaköltséget is. Utánvétes megrendelés esetén a termékek árát, valamint a szállítási költséget a GLS futárnál a csomag átvételekor készpénzben és bankkártyával is fizetheti. Amennyiben Ön a megrendelése ellenértékét előre kifizeti, a csomagot a pénz beérkezését követően küldjük el Önnek.

A fenti árak csak Magyarországon belül érvényesek. Külföldi címre történő szállítás esetén kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal!

Elállási jog gyakorlása

A termék átvételéig a Kereskedő értesítésével a vásárlástól elállhat. Amennyiben a termék házhoz szállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt a következő módon teheti meg: A vásárló, az áru átvételét követő 14 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A rendelet értelmében a fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen, bontatlan állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia a Kereskedő címére - 1132 Budapest, Kresz Géza u. 44-46. A Kereskedő kizárólag új állapotú, sérüléstől és koszolódástól mentes termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása a vásárló számára többletköltséget nem jelent, a termék visszajuttatásáról azonban vásárlónak kell gondoskodnia. A visszaküldött termék épségének megóvása érdekében kérjük kedves vásárlóinkat, hogy ügyeljenek a csomagolásra.

Amennyiben a Magyar Posta Zrt. szolgáltatását veszik igénybe a visszaküldéskor, kérjük értékbiztosított küldeményként küldjék a csomagot. A Kereskedő a visszaküldés során elveszett és megrongálódott csomagokért nem vállal a felelősséget.

Személyes adatok felhasználása

Szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében a Kereskedő tárolja a megrendelések során megadott személyes adatokat. A Kereskedő a tárolt személyes adatokat harmadik személynek nem adja ki, de fenntartja magának a jogot, hogy az akciókról, újdonságokról ismertetőt küldjön a vásárlónak. Amennyiben nem kíván élni a fenti lehetőséggel, a vásárlás során vagy azt követően a személyes adatlapjára bejelentkezve, esetleg a Kereskedőnek küldött e-mail üzenetben módja van a hírlevél küldés letiltására.

Bővebb információt itt talál: https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok