Ezek most a kedvenc játékaink a Meta Quest 3-hoz

Ezek most a kedvenc játékaink a Meta Quest 3-hoz

Hoztunk Nektek néhány játékot, amit érdemes kipróbálni, ha igazi kikapcsolódásra és lenyűgöző látványvilágra vágytok a VR-ban!

  1. Eye of the Temple

 

Az Eye of the Temple az egyik legjobb példa egy olyan játékra, amelyet a nulláról terveztek kifejezetten VR-hoz – egy diadalittas szoba-méretű platformer a Questen. Ebben az Indiana Jones ihlette kalandban a nagy templom előtt kezded, egy ostorral az egyik kezedben és egy fáklyával a másikban. Juss egyre mélyebbre a templomban az útközben lévő rejtvények teljesítésével és az akadályok leküzdésével!

Az Eye of the Temple zseniális része az, hogy a szoba-méretű megközelítés azt jelenti, hogy majdnem minden mozgás valóságos a játékterületen belül. Néhány ügyes tervezési trükk biztosítja, hogy soha ne kelljen aggódnod amiatt, hogy kimész a játékterületedről, vagy beleütközöl a védőzónádba (ami azt is jelenti, hogy ez egy remek élmény azoknak is, akik épp most ismerkednek a VR-ral). Azonban légy résen: szükséged lesz térre – az Eye of the Temple legalább 2m x 2m-es minimum játékterületet igényel.

 

  1. Walkabout Mini Golf

A mini golf valójában az a játék, aminek remekül kell működnie a VR-ban. A Walkabout Mini Golf pedig pontosan ezt bizonyítja; olyan módon jeleníti meg a játékot, amely túlmutat a valóságban lehetségesnél, miközben autentikus marad az egész.

Rengeteg pálya, kiterjedt többjátékos támogatás, különböző témák minden szinten, és mindenek felett precíz fizika, amely vitathatatlanul jobb, mint a valódi sport, hiszen hiányoznak azok a kis akadályok, amelyeket a fizikai pályákon találnál. Tényleg nehéz benne hibát találni! Ráadásul a fejlesztők, a Mighty Coconut folyamatos támogatást nyújtanak a játékhoz, rendszeres ingyenes és fizetős DLC pályákkal.

 

  1. Pistol Whip

 

Az állandó frissítések és új tartalmak bebetonozták a Pistol Whip-et mint az egyik legjobb, legstílusosabb arcade ritmus VR játékot. Az éles lövöldözés, a markáns hangzás és az ütem alapú játék még a Beat Saber-nél is hipnotikusabbá teszi. Ebben a neonfényben úszó lövöldözős játékban az utcákon keresztül rohansz, rosszfiúkat robbantasz komor dallamokra, elkerülve a beérkező tüzet, és próbálod elérni a legjobb pontszámot a ritmusra történő lövéssekkel.

Míg a Beat Saber egy táncoló Jedi mesterré varázsol, a Pistol Whip arra törekszik, hogy elegáns stílusban megtanítsa neked a John Wick-es gun-fu-t, ritmusos és filmszerű elemekkel tarkítva! A megjelenés óta a Cloudhead Games folyamatosan támogatta a Pistol Whip-et új tartalmakkal, új funkciókkal és extra pályákkal, ami az egyik legszórakoztatóbb és legátfogóbb arcade címet képviseli a Quest platformon.

 

  1. Assassin's Creed Nexus

Sok érthető kétség volt afelől, hogy az Assassin's Creed franchise képes lesz-e túlélni a VR-ra történő átállást, vagy esetleg még jobban kijönni a másik oldalon. Azonban a Nexus bebizonyítja, hogy az Assassin's Creed abszolút működhet VR-ban is, és büszkén állhat a fő sorozattal együtt.

Egy olyan 20 órás kampányt kínál a játékosoknak, ami utána még többre vágysz, ami tökéletesen mutatja, hogy mi mindenre képes egy teljes értékű VR belépő egy nagy franchise számára. A sorozat lopakodását, parkourját és harcát egy új, lenyűgöző formátumba képes adaptálni – a Nexus ezzel pedig az eddigi legnagyobb szórakozást nyújtja nekünk az Assassin's Creed franchise során.

 

  1. Demeo

Habár a Demeo közel sem tökéletes, de még így is az egyik legizgalmasabb játék, és ami még fontosabb, az elsőosztályú négyjátékos multiplayer VR élménye azt érezteti velünk, mintha egy valódi társasági eseményen vennénk részt. Kiválasztasz egy osztályt és véletlenszerűen generált katakombákba veted magad, de a játék kegyetlen nehézsége abban is rejlik, hogy az egyes játékszakaszok pár percig, de akár több óráig is tarthatnak.

A Demeo azonnal bebetonozta magát az egyik legmenőbb Quest játékként, amely csak még jobb lett a megjelenés óta. A díjmentes frissítések új kampányokat biztosítottak, mint például a Reign of Madness vagy a Curse of the Serpent Lord. Ráadásul a mixed reality támogatása a Quest 3-on az egyik legjobb módja a játéknak – különösen akkor, ha összekapcsoljuk a kontrollermentes kéznyomonkövetést és az együttműködést a helyi multiplayerhez. Ez valóban egy kötelező darab minden Quest 3 tulajdonos számára.

 

Forrás: https://www.uploadvr.com/top-25-best-meta-quest-3-games/


Szólj hozzá